www.bypias.com

www.bypias.com

13. kesäkuuta 2012

JA TAAS????ARVONTAA PUKKAA! Ihana Blogi-siskoni Mustikkamäen Tiina näyttäytyy vihdoin itse kuvissa, päällänsä ihana Pellavatunikamekko-BY PIA`S. Sama kuin minulla kuvassa, mutta Tiinalle tehtiin special-versio taskuilla ja helmassa ihana röyhelö! Hän kun tykkää rilloista ja niin muuten minäkin, kun näin hänen mekkonsa valmiina. Mitäs tykkäätte? Olisiko laitettava tuotantoon teille muillekin...Tässä linkki Mustikkamäelle http://mustikkamaki.blogspot.com jossa 4-vuotissynttärit ja arvotaan taas yksi ihana Pellavakassi BY PIA`S.
Eli kaikki osallistumaan, nyt taas arpaonni peliin ja ehkä tällä kertaa tärppää! Kalastajanvaimon blogissa kassia tavoitteli huikeat 1237 osallistujaa!

Yöllisin Terkuin, PIA

7 kommenttia:

sirpa kirjoitti...

Frillat helmassa ihanat, sirpa

tiina kirjoitti...

Arvasin, että siitä tulee ihana. Laita vaan tämäkin malli tuotantoon sekä tunikana että mekkona, on se niin kaunis ja mukava päällä.
Kiitos. ♥

Päivi J. kirjoitti...

Frilloja helmoihin, kyllä kiitos!

Marjo kirjoitti...

On kaunis frillojen kera, tuotantoon! Vähän taasen uutta kivaa...

E-oppiminen kirjoitti...

Onpa upeita tuotteita. Kägi - Karjalainen kesälehti 2012 (Pohjois-Karjalassa) johdatti minut Mustikkamäelle ja sitä kautta By Pia's sivuille. Lähetin heti s-postitilauksen. Piipahdan, kun matka antaa vain myötä, siellä puodissakin. t. Maarit

Marita kirjoitti...

On tosi nätti. Sinuna laittaisin tuotantoon.

Pia kirjoitti...

Heippa!

No, kyllähän laitetaan tuotantoon, on ihana ja spagettiolkainmekossa myös rilla helmassa....
Terkuin, PIA