www.bypias.com

www.bypias.com

26. kesäkuuta 2012

MELKEIN VALMIS MEKKO!


Lomaani on enää muutama päivä ja tällä hetkellä tuntuu, että kaikki on MELKEIN valmista! Kymmeniä tilauksianne on työn alla ja kapasiteetti tiukilla...Helteet ovat taas kaikonneet ja joudun tyytymään kuvauksiin iltahämärissä melkein valmiissa terassillamme ja melkein valmiissa olkainmekossa,-)Huivi lämmittää sateisessa säässä, mutta olen joutunut sillä myös piilottelemaan muutamia nuppineuloja!
Päälläni on prototyyppi BY PIA`S hellemekosta, joka jatkaa samaa linjaa kuin muut asuni. Ihanaa, 100% pellavaa ja malli sopii kaikille vartalotyypeille! Helposti yhdisteltävissä kerrospukeutumiseen ja eri tyyleihin!Mekkoa valmistetaan seuraavissa väreissä: valkoinen, musta, pellava, baby pink ja baby blue, smokie rose, ja nougat! Kesälomalle odotan tämän valkoisen lisäksi pari muutakin ihanaa väriä, olkapäille saa kelvata huivi tai pellavajakku BY PIA`S. Mekko kuvassa on polvipituinen, olen siis vain 155cm pitkä (lyhyt) ja muodokas nainen, kokoa 40. Pidemmälle daamille jää yli polven mitta. Mutta mekkoa tullaan valmistamaan kahta eri pituutta, tämä ja sitten pidempi! Ilmoitan mitat yms. kun saan päivitettyä toiseen blogiini kaikki tiedot tuota pikaa...Mekon hinnaksi tulee alk. 79,-. Kaikki ovat laadukasta, kivipestyä luxus-pellavaa! Isommat koot L-XXL-XXXL maksavat 89,- - 99,-. Muista ilmoittaa rinnanympäryksesi ja kokonumerosi tilatessasi...Mekko on ihana sellaisenaan, alle käy vain rintsikat tai toppi helteellä! Alaosaksi sopii myös pellavamameluukit BY PIA`S, ne näkyvät alta juuri sopivasti. Lyhyet legginsit tai capritkin on jees!
Viileimmillä ilmoilla, alle voi laittaa pienen t-paidan..syksyllä jo pitkähihaisen niin käy kivasti liivimekkona silloinkin!Mekossa on yksi tasku, sen voi myös tilata ilman taskuja! Harkitsemme vielä toisen taskun laittoa malliin, toisaalta tykkään tuosta epäsymmetriasta, sillä pidän mekon yksinkertaisuudesta. Tasku on kyllä ihan tarpeellinen, sinne saa sopivasti avaimet, kännyn jne...TÄRKEÄ TIEDOTUS! Osallistukaa arvontaan Facebookissa, arvonta päättyy 30.6. ja ihania palkintoja luvassa. Pääsette stailaamaan ihania asujani, siellä jo ihan mahtavia ehdotuksia!

Terkuin, PIA


6 kommenttia:

Merja K kirjoitti...

Oi, tulipa siitä hyvä. Tykkään kovasti :)

Katja kirjoitti...

Todella kaunis mekko. Yksi tasku sopii siihen hyvin =)

Marjo kirjoitti...

Kylläpä on kaunis! Aivan ihana lämpöisiin päiviin ja vaikka vielä syksylläkin...
Saanko kysyä, onko kynsissäsi pelkkä lakka vai onko sinulla rakennekynnet? Ovat niin ihkut...

Pia kirjoitti...

Heippa Daamit!
Marjo: Juuri laitetut, ihanat rakennekynnet joissa valkohopea/helmiäinen lakka. Kiitos teille...
Terkuin, PIA

MRS JONES kirjoitti...

Voi Pia, pakko saada pellavaspagettimekko mukaan lomalle!!!! Ehtiikö? Musta ja valkoinen???? Lähdetään jo su...

Anu kirjoitti...

Hei!
Mekko näyttää aivan ihanalle:)
Juuri lomailuun sopiva!

terkuin: Anu 'lomalla'