www.bypias.com

www.bypias.com

18. kesäkuuta 2012

STONEWASHED-KARKKIVÄRIT!

KIVIPESTYÄ PELLAVAA, BY PIA`S TUNIKA ALK. 79,-

 Karkkivärit ovat palanneet! Kivipestyä, pehmeää, luxus-pellavaa Baby Pink ja Baby Blue-sävyissä!
Valmistamme myös mameluukeja, jakkuja ja mekkoja näistä väreistä... BY PIA`S KIDS-malliston pellava-tunikamekkoja myös jälleen Baby Pink ja Blue väreissä. Koko mahtuu n. 2,5-5 vuotiaille, olkapäitä voi säätää nappien avulla. Kysy myös pikkukassia sävysävyyn pikkuneideille...


LASTEN MEKKOJA, HINTA ALK.45,-

Näitä mekkoja voidaan toki valmistaa myös erikokoisille lapsille! Ja myös muita värejä saatavilla, pellava, valkoinen, nougat, smokie rose...kuvassa olevat tumma pinkki ja minttu ovat loppu!


LUKULASIT VAHVUUKSILLA, BABY PINK 39,-

 Lasten tunikamekko Baby Blue-NIIIIIIIIIIIIIN IHANA!
Sekä naisille, tunikoissa aina puunapit nyörien lisäksi kuvasta poiketen! Nämä värit tilattavissa NYT, niin kauan kun kangasta riittää varastossamme...kyseessä on kesän sesonkiväri!


BY PIA`S STONEWASHED LINEN, 79 EUR

Voi kunpa tietäisitte, mitä täältä tulossa vielä! Kuvitelkaa nämä värit tunikamekkona ja rimsuhelma taskuilla...Tämä Baby Blue sopii valkoisten ja pellavanväristen mameluukien kanssa ihanasti, tai sitten farkku-caprit...Ihanaa alkanutta viikkoa! Terkuin, PIA

PS: MUISTUTTAISIN, ETTÄ TOIMITAMME VIIM. HEINÄKUUN AIKANA KAIKKI KESÄKUUSSA SAAPUNEET TILAUKSET. MUUTOIN HEINÄKUUSSA TEHDYT TILAUKSET TOIMITETAAN ELOKUUSSA.

2 kommenttia:

Merja K kirjoitti...

Ihania värejä taas, haluaisin nuo kaikki :)

Marita kirjoitti...

Tosi kivat värit. Eniten ihastuin siihen jonka nimi oli SMOKEY ROSE siinä edellisessä postauksessasi.