www.bypias.com

www.bypias.com

11. kesäkuuta 2012

IHAN OIKEESTI???
Tänä iltana päättyy ihanan JOHANNAN alias Kalastajanvaimo-blogissa BY PIA`S Pellavakassin arvonta. Arpajaisiin osallistujia on jo yli 1200...siis, ihan uskomatonta! 
Kaunis Johanna poseeraa BY PIA`S Mameluukeissa ja pellavanvärisistä mameluukeista tuli kesän hitti! Täällä nämä ihanat kuvat ja arvonta, vielä kerkiit:
http://kalastajanvaimo.indiedays.com/Täällä puramme talkoina s-postia, kiitos IHANILLE, innostuneille Teille! Niin hauskoja tilauksia, palautteita...Suosittu on ollut myös organza-Tuubihuivi BY PIA`S. Tässä näet värit! Huivi on kaulassani kolminkertaisena, ihana hieman viileämpään kesäkeliin...Hinnat ja tiedot löytyy toisesta Blogistani, johon pääset klikkaamalla oikealta reunalta...Kauniit värit, ihana liila ja hiekka-pellavanvärinen huivi...Kävin tänään nopeasti vaateostoksilla...tajusin sovituskopissa, ettei kroppaani mahtuisi enää yhtään suklaapatukkaa,-) Ostin Lindexistä micro-farkkushortsit, sellaiset kuin kaikilla teineillä. Kiesus, ette tule ikinä näkemään ainuttakaan kuvaa minusta ne päällä, hih! Ajattelin hieman repäistä "erilaisilla" vaatteilla ja ostin myös uudenlaisen paidan. Puodissani sain sitten kuulla, ettei ole minunnäköiseni releet. No, ei ollut farkkumicroja edes jalassa!Kuvassa omat Pellava-mameluukit valkoisena, ne ainoani ja saan kyllä tovin odottaa jonon hännillä pellavanvärisiä...niitä samoja kuin Kalastajanvaimolla. Tuntuu niin omilta, sanoo myös kaikki Puodissa mameluukeja sovittaneet! Spaghetti-olkainmekko on valmiina, mutta se oli minulle kuvattavaksi liian iso, nyt odotan kärsimättömänä uutta kappaletta. Noh, ei ole hellettäkään tällä hetkellä!
Uusi väri on on tullut, NOUGAT..esittelen sen teille kuvissa pian!Terkuin, PIA

4 kommenttia:

katariina kirjoitti...

Pakko kommentoida! Tein saman tempun kuin sinä ja ostin farkkusortsit mutta Gina tricosta, niitä ei moni päälläni näe, jossain talon tai mökin nurkassa niitä auringossa pidän, he-hee.
Mutta sanon sinulle sen, että näytät tosi hyvältä pellava-asuissasi, turhaan teksteissä moitit itseäsi! Koko ajan himoitsen lisää vaatteitasi ja odotan sitä spagettiolkaimista tunikaa vai onko se mekko?
Onko sinulla tuossa kuvassa pellavan värinen mekko vai tunika jossa taskut?

Pia kirjoitti...

Heippa Katariina!
HIH, hauskaa että sinulla samat fiilikset...microt varmaankin mökkiasusteiden ykköseksi päätyy!
Kiitos kuitenkin kannustuksestasi...päälläni on pitkä tunikamekko taskuilla! T. PIA

Johanna / Omamaamansikka kirjoitti...

Himputti, myöhästyin arvonnasta :) Kauniita tuotteita, joita on ilo katsella. Meillä on aika vähän pellavaa tarjolla ylipäänsä, joten aina pellavatuotteita nähdessäni toiverikkaana kokeilen josko mahtuisi.

Merja K kirjoitti...

Minun microt jäi kauppaan, ei ollut pokkaa ostaa :)