www.bypias.com

www.bypias.com

15. kesäkuuta 2012

KESÄ-KASSIN ARVONTA!


Nätin Tiinan suvitunnelmia Pellavatunikamekossa ja BY PIA`S Pellavakassin  ARVONTA! Kipin, kopin osallistumaan  Mustikkamäelle  http://www.mustikkamäki.blogspot.comIhanalla Tiinalla yllään Pellava-tunikamekko BY PIA`S frillahelmalla ja taskuilla. Hintaa tällä ihanuudella on S/M koossa 95,- ja L/XL koot 105,-. Voidaan valmistaa KAIKKIA kokoja! Ja värit: valkoinen, musta, pellava, harmaa ja wanilla. Olkaimissa säätövaraa ja käy kesämekosta, toppi alle vain helteellä!
Tilatessasi s-postilla kerro vaatekokosi, mittaa rinnanympärys ja lantio ja osoite. Vastaamme sitten s-postilla, kera maksutietojen ja toimitusaikataulun!
Jälleenmyyjiä ihanalle BY PIA`S pellavamallistolleni on tullut päivittäin, pian ilmoitan missä kaikkialla kesä-Suomessa asujani pääsee sovittamaan ja hipelöimään! Heinäkuu lähestyy ja ompelijat osittain lomailevat, mikäli haluat tunikan, mameluukit tai ihanan kassin ennen sitä niin laita nopsasti tilauksesi että kerkiää!

Terkuin, PIA

BY PIA`S Linen Collection is best for the warm summer feelings. My blogsister-Tiina is wearing this lovely model, price 95 eur and Handmade in Finland, 100% Linen. I LOVE IT!

Ei kommentteja: