www.bypias.com

www.bypias.com

20. maaliskuuta 2012

Pellavatunikat BY PIA`S, Part 2...


THINK PINK - LINEN COLLECTION BY PIA`S
(nahkaranneke Glam Rock 39,-, risti 39,- ja sormukset 20,- VÅGA:lta)


En yleensä pukeudu pinkkiin tai vaaleanpunaiseen, mutta näen jo silmissäni itseni kirmailemassa tämä pellavatunika-asu päälläni ensi kesänä! Tämän kevään uutuusväri on raikas pinkki, joka sopii ihanasti mustan ja valkoisen kanssa...Kuvassa minulla lyhyt pellavatunika, hinta 49,-.


Nyt myös pellavatunika-mekko pikkutytöille! Äideille ja tyttärille yhteensopiva lookki...


Tämä lyhyt tunika peittää kivasti pepun (must), olen tosi lyhyt 155cm ja minulle ok tämä lyhyt pellavatunika pelkkien legginsien kanssa. Olen ostanut pitkiä trikootoppi-tyylisiä asusteita tunikoiden alle, joiden helma ylettyy reiteen asti ikäänkuin kapeaksi hameeksi.


Tässä suloisia pellavatunika-mekkoja lapsille, hinta 39,-. Koko on 105cm ja olkaimien säätövaran vuoksi mekot sopivat 3-5 vuotiaille. Laadukasta 100% pellavaa. Pesu 40 astetta. Voimme ommella myös muita kokoja tyttärille...


Musta pellavakassi olalle ja menoksi! Pellavakassit ovat olleet suosittuja, tulossa myös pienempi käsilaukku. Kassit on ommeltu kaksinkertaisesta ja vahvasta 100% pellavasta, hinta 39,-.


Musta pitkä tunika ja lempparivyöni...


Kauniita koruja ja huivi VÅGA:lta. Mustaharmaa huivi Gipsy Romantic 39,- ja nahkainen kännykkäkotelo 45,-, ihana nahkaranneke 39,- jossa niittejä.



Seuraavaksi tulossa herkullinen mintunvihreä; karkkivärejä! Voit tilata tunikan s-postilla tai tulla puodille sovittamaan. Koko määräytyy rinnanympäryysmittasi mukaan, ilmoita tilatessasi tuo mittasi niin tiedämme sinulle sopivan koon. S ja M-kokoinen tunika 49,- ja L ja XL-koot 59,-.
Aurinkoisin terkuin, PIA
Bright PINK colour, so fresh with good energy boost! I can see myself next summer enjoying this outfit...

7 kommenttia:

Heidi - omankodinonnea kirjoitti...

Oih, nyt on väri kyllä aivan minun makuuni!:) Mutta mites tuo pellava noin niin kuin käyttäytyy, onko se siis ihan ok, että se rypistyy käytössä? Kun eikös se rypisty? Eli että sitä ei tarvitse kuitenkaan yhtenään olla silittelemässä, vaan se on ihan "sallittua" näyttää ryppyiseltä?:)

BY PIA`S kirjoitti...

Hei Heidi!
Pellava rypistyy kyllä ja itse en silitä tunikoitani pesun jälkeen vaan rumpukuivaan tai laitan suoristettuna henkarille kuivumaan. Näinollen sen ryppyisyys ei minua haittaa vaan on ikäänkuin kauttaaltaan "kupruileva". Tiedän, että on ihmisiä jotka eivät käytä pellavavaatteita koska rypistyminen häiritsee heitä. Mutta kyllä sellainen rosoisuus kuuluu pellavan luonteeseen...T. PIA

Heidi - omankodinonnea kirjoitti...

No hyvä, näin ajattelinkin:) Minäkään kun en jaksa vaatteita juurikaan silitellä. Nyt ei muuta kuin rahaa säästämään, tuo pinkki tunika on kyllä saatava:)

Så Vitt Jag Vet kirjoitti...

Minun täytyy ihailla sinut mallina... Niin ihania ja luontevia kuvia... Pia olet luotu valokuvamalliksi...
Minun täytyy kaivaa esiin minun valkoinen pellavatunika ( sinulta ostettu )...
Trevlig fortsättning på dagen !
Kraam
Sanne

Enya kirjoitti...

Pinkki tunika on ihan herkku!

Merja K kirjoitti...

Pinkki on minun lempiväri, ihana!

BY PIA`S kirjoitti...

Hei Naiset!
Ja kiitos kommenteistanne...hieman arveluttaa tämä runsas poseeraaminen kuvissa, mutta sain tänään toiseltakin ihanalta tunika-fanilta positiivista palautetta että on kiva nähdä miltä tunika näyttää tavallisen naisen päällä. Ja näinhän se onkin, maailma on niin täynnä kuvankauniita, hoikkia malleja joiden päällä mikä vaan "riepu" näyttää kauniilta. Sitä usein alkuinnostuksen jälkeen tulee epäuskoinen tunne, kun näkee ihanan vaatteen mallien päällä, että tuskinpa itselläni näyttäisi tuolta...Näin se on, jatkan siis taas seuraavaan postaukseen innolla! Kiitos! Halit, PIA