www.bypias.com

www.bypias.com

13. kesäkuuta 2012

JA TAAS????



ARVONTAA PUKKAA! Ihana Blogi-siskoni Mustikkamäen Tiina näyttäytyy vihdoin itse kuvissa, päällänsä ihana Pellavatunikamekko-BY PIA`S. Sama kuin minulla kuvassa, mutta Tiinalle tehtiin special-versio taskuilla ja helmassa ihana röyhelö! Hän kun tykkää rilloista ja niin muuten minäkin, kun näin hänen mekkonsa valmiina. Mitäs tykkäätte? Olisiko laitettava tuotantoon teille muillekin...Tässä linkki Mustikkamäelle http://mustikkamaki.blogspot.com jossa 4-vuotissynttärit ja arvotaan taas yksi ihana Pellavakassi BY PIA`S.
Eli kaikki osallistumaan, nyt taas arpaonni peliin ja ehkä tällä kertaa tärppää! Kalastajanvaimon blogissa kassia tavoitteli huikeat 1237 osallistujaa!

Yöllisin Terkuin, PIA

7 kommenttia:

sirpa kirjoitti...

Frillat helmassa ihanat, sirpa

Tiina kirjoitti...

Arvasin, että siitä tulee ihana. Laita vaan tämäkin malli tuotantoon sekä tunikana että mekkona, on se niin kaunis ja mukava päällä.
Kiitos. ♥

Päivi J. kirjoitti...

Frilloja helmoihin, kyllä kiitos!

Marjo kirjoitti...

On kaunis frillojen kera, tuotantoon! Vähän taasen uutta kivaa...

Maarit Ignatius kirjoitti...

Onpa upeita tuotteita. Kägi - Karjalainen kesälehti 2012 (Pohjois-Karjalassa) johdatti minut Mustikkamäelle ja sitä kautta By Pia's sivuille. Lähetin heti s-postitilauksen. Piipahdan, kun matka antaa vain myötä, siellä puodissakin. t. Maarit

Marita kirjoitti...

On tosi nätti. Sinuna laittaisin tuotantoon.

BY PIA`S kirjoitti...

Heippa!

No, kyllähän laitetaan tuotantoon, on ihana ja spagettiolkainmekossa myös rilla helmassa....
Terkuin, PIA